Cicloturisme pel Maresme
Cicloturisme pel Maresme

Gaudir de la platja és molt més que gaudir del sol. Significa passejar, bones vistes, agradable temperatura i descobrir nous paratges. Una bona proposta per a conèixer ben de prop l'entorn que envolta el teu destí és posar en marxa les teves cames a través del cicloturisme pel Maresme. No saps què és? Doncs queda't que ara en parlarem.

El cicloturisme pel Maresme és una activitat amb la qual els amants del paisatge i els aficionats a la bicicleta disfrutaran. La part diferenciadora de fer cicloturisme pel Maresme és que cada pedalada et fa fusionar amb les esplèndides vistes que t'ofereix l'entorn i accediràs a llocs on els cotxes no tenen accés. No cal recórrer kilòmetres per sentir-te com un autèntic explorador, però el que si et cal són moltes ganes de passar-ho bé.

Quan t'allotgis a l'Hotel Mar Blau, aquí a Calella, et trobaràs en una molt bona ubicació com a punt de partida per a qualsevol excursió que vulguis realitzar. Et pot oferir molts camins perquè et sentis com un viatger, i tant tu com la teva família, gaudiu del cicloturisme pel Maresme.

Camins de cicloturisme pel Maresme

Com a element important, has de saber que el Maresme és una comarca distinguida, a través del Consorci, com a destinació de cicloturisme per l'Agència Catalana de Turisme. Sense dubte tot un mèrit a un bon treball i esforç. Per això no d'estranyar que el maresme ofereixi diferents rutes, algunes de més famoses que d'altres de cicloturisme. A continuació et proposem 3 camins d'allò més bonics per a tenir en compte en la teva propera escapada a l' Hotel Mar Blau*** a Calella:

Ruta de cicloturisme 1, Calella-Delta de la Tordera-Calella. Proposta sense desnivell, pla i sense cap mena de dificultat. Aquest és circular i té un total de 30 km.

Ruta de cicloturisme 2, Calella (Bici-Tren) amb bicicleta plegable. Una combinació per a descobrir llocs com el Cementiri Vell, el Parc Dalmau o l'Ajuntament. Un total de 16 km de recorregut.

Ruta de cicloturisme 3, Calella - desembocadura de La Tordera (Bici-Tren), amb bici plegable. Aquest és un camí panoràmic que us agradarà a tots, passareu per un pont de fusta, veureu el mar des de dalt i gaudireu de les vistes. Un total de 26 km per passar-ho bé amb el cicloturisme.

Sabem que una activitat com el cicloturisme pel Maresme fa despertar la gana, per això, quan arribis a l'Hotel Mar Blau, et convidem que provis la carta del nostre restaurant, un autèntic espai gastronòmic, on hem elaborat un seguit de plats amb tot detall de sabors.

Ara només falta que pensis en les dates que aquesta temporada per conèixer Calella i les seves rutes de cicloturisme pel Maresme, venir a passar uns dies amb nosaltres a l'Hotel Mar Blau és garantia de diversió, bon ambient i professionalitat. A més, gaudiràs de tots els serveis exclusius que Hotel Blau Mar posa a la teva disposició per fer-te sentir com a casa, consulta'ls aquí mateix.

T'esperem ben aviat! Reserva avui mateix.

Blog