Vine i visita la Calella Renaixentista!
Vine i visita la Calella Renaixentista!
Endinsa’t en la Calella Renaixentista i descobreix la seva bellesa i la seva història passejant pels nostres carrers.
Per als més curiosos, durant l'època renaixentista, Calella va experimentar un important creixement i desenvolupament, fet que la va convertir en un important centre comercial i cultural de la seva zona, el Maresme, i tot el territori català. Calella, per a qui no ho sàpiga és una localitat costanera a la província de Barcelona, que es troba a uns 40 quilòmetres al nord de la capital.

Durant el segle XV i XVII, Calella va experimentar una època de prosperitat econòmica gràcies a la seva posició estratègica a la costa i al seu important port. La zona es va convertir en un important centre de comerç de sal, pesca i vi, i molts dels seus habitants es van enriquir.

Va ser així com va néixer la Calella Renaixentista. Gràcies a aquest nou poder econòmic, la gent de la ciutat va començar a construir precioses cases renaixentistes i edificis públics, cosa que va transformar l'aparença de la ciutat i que encara es conserven als seus carrers. L'arquitectura renaixentista es pot veure, per exemple, en edificis com l'església de Sant Pere, construïda al segle XV, i la Torre del Rellotge, construïda al segle XVI.

A més, a Calella també hi ha el Convent de Sant Nicolau, un edifici renaixentista que, ara per ara, alberga el Museu de la Ciutat i la Biblioteca Pública Municipal. Com veieu, la cultura donant pas a noves formes de coneixement. Tal com dèiem, aquests edificis són testimonis de la riquesa cultural i artística que va florir a Calella durant l'època renaixentista.

Al segle XVII, Calella es va convertir en un centre cultural important, gràcies a la presència d'una comunitat d'artistes i escriptors. La ciutat va acollir molts artistes i escriptors famosos, inclosos els poetes Jacint Verdaguer i Joan Maragall, que es van inspirar en la seva bellesa per a algunes de les seves obres.

On em puc allotjar per descobrir la Calella Renaixentista?

El millor lloc per allotjar-se a Calella és l'Hotel Mar Blau. Som un establiment de 3 estrelles ideal per a qualsevol tipus de viatge o escapada. Estem situats a dos minuts de la platja, a prop del centre comercial i les principals atraccions turístiques. Des del nostre hotel es facilita moure's per la zona i poder fer llargues passejades per la platja o pel centre de la ciutat i endinsar-se, en aquest cas, a la Calella Renaixentista.

A més, disposem de dues piscines exteriors, banyera d'hidromassatge, gimnàs, sales de ping pong, entre moltes altres opcions. Les nostres instal·lacions us donaran l'oportunitat de gaudir d'un ampli ventall d'activitats d'oci per aprofitar al màxim després de gaudir de la Calella Renaixentista.

I no podem oblidar-nos del nostre fantàstic restaurant buffet lliure! Al Mar Blau podràs degustar la reconeguda i deliciosa cuina mediterrània, així com una extensa selecció de menjar internacional. Tenim per a tots els gustos!

No t'ho pensis més i reserva la teva habitació a la nostra web per descobrir el millor de la Calella Renaixentista! A més, si reserves a través de la nostra web, tindràs un 50% de descompte a la tarifa de l'aparcament!

Blog