Aconsegueix punts Travel Club amb la teva reserva i gaudeix d'avantatges exclusius
Aconsegueix punts Travel Club amb la teva reserva i gaudeix d'avantatges exclusius
A que esperes?
Sabies que fent la teva reserva a la nostra web et pots beneficiar d'un programa de recompenses únic? En el nostre compromís per oferir-vos els millors avantatges, ens hem associat amb un dels programes de fidelització més exitosos d'Espanya: Travel Club.

T'expliquem en què consisteix i com et pots beneficiar amb les teves reserves a la nostra web.

Suma punts amb cada reserva

La satisfacció dels nostres clients és la nostra màxima prioritat. Sabem que cada detall compta i és per això que hem pres mesures per oferir-te més que només una estada: volem oferir-te una experiència completa. I aquí és on entra Travel Club.

Et preguntaràs com pots aprofitar aquesta oportunitat. És senzill. Cada vegada que reserveu una estada a través de la nostra pàgina web, tindreu la possibilitat d'acumular Punts Travel Club. Més endavant, podràs fer servir aquests punts per aconseguir regals, viatges i descomptes. A més, també podràs gaudir de promocions i avantatges exclusius. La teva fidelitat sempre té recompensa al nostre hotel.

Seguim apostant amb tu

La nostra aliança amb Travel Club marca un nou capítol a la nostra recerca constant de superar les expectatives dels nostres clients. D'aquesta manera, creiem que aquesta col·laboració reafirma la nostra dedicació a millorar la satisfacció del client i, alhora, la nostra reputació. Cada dia ens enfrontem a reptes constants, però gràcies a aquestes accions, que situen els nostres clients al centre de l'experiència, continuem mantenint l'essència de l'hotel que som i volem ser.

Blog