L’Ironman de Barcelona 2023 arriba a Calella
L’Ironman de Barcelona 2023 arriba a Calella
Manca menys d'un mes perquè l'IronMan de Barcelona 2023 se celebri a Calella i l'emoció ja és a l'aire. La nova edició d'aquesta competició de resistència es durà a terme el pròxim 1 d'octubre del 2023 i els dorsals ja estan esgotats. En aquest article, des de l'hotel Mar Blau us explicarem tot el que heu de saber d'aquest esdeveniment reservat als atletes més intrèpids i decidits.

El desafiament que suposa l'IronMan de Barcelona 2023El recorregut d'aquesta competició és un repte impressionant que posarà a prova la resistència i la determinació dels atletes. Les categories de participació, com sempre, són les establertes per l'organització tant per a dones com per a homes. I, per descomptat, s'ajusten a les categories oficials del circuit IronMan 2023. Tot i això, en aquesta ocasió, les inscripcions per a l'IronMan Barcelona 2023 s'han tancat ràpidament donat el gran interès en l'esdeveniment.

NatacióLa prova de natació de l'IronMan Barcelona 2023 consistirà en un recorregut de 3,8 quilòmetres que comença i s'acaba a la platja de Calella. Els atletes nedaran mar endins abans de fer un recorregut semicircular que els portarà de tornada a la sorra.

BicicletaDesprés de completar la prova de natació, els atletes es llençaran a la bicicleta en un recorregut de 180,2 quilòmetres que els portarà al llarg de la línia costanera entre Calella i Montgat. Aquesta zona és coneguda per ser plana i ràpida, cosa que permetrà als ciclistes assolir velocitats vertiginoses.

MaratóL'última etapa de l'IronMan Barcelona 2023 és una marató de 42,2 quilòmetres que porta els atletes des de Calella fins a Santa Susanna, passant per Pineda de Mar i resseguint la costa en un recorregut d'anada i tornada. Cada participant tornarà a la platja per creuar la línia de meta a Calella.

Retirada de dorsals

Una part important de la prèvia a l'IronMan Barcelona 2023 és la retirada dels dorsals xip i el registre dels atletes. Això es durà a terme a la Fira del Corredor, ubicada a la Platja Garbí de Calella, en els següents dies i horaris:

Dijous 28 de setembre → De 12:00 a 18:00 hores.
Divendres 29 de setembre → De 10:00 a 18:00 hores.
Dissabte 30 de setembre → De 10:00 a 18:00 hores.
Vine a gaudir de l'IronMan de Barcelona 2023

L'IronMan Barcelona 2023 no és només una competició esportiva per als més valents, sinó que també és una oportunitat per viure una experiència inoblidable a Calella i la costa del Maresme. Per a aquells que vulguin gaudir de la comoditat i la proximitat a la competició, l'hotel Mar Blau és una elecció perfecta. Situat a Calella, molt a prop d'on succeirà l'acció, el nostre hotel ofereix allotjament d'alta qualitat i comoditats que ajudaran atletes i espectadors a relaxar-se i preparar-se per a la cursa. Reserva ja la teva habitació!

Blog