Els 5 millors plans del Maresme a l’hivern
Els 5 millors plans del Maresme a l’hivern

El Maresme a l’hivern
Quan no és temporada d’estiu pot semblar que els llocs de platja perden el seu encant. Però et podem ben assegurar que no és així, ja que la costa, i en concret Calella, és un lloc màgic els 365 dies de l’any. L’hivern a Calella és com un conte de fades, el mar està en calma i ens mostra els seus tons més forts. Els carrers es tornen tranquils i relaxats i totes les botigues del centre comercial de la ciutat estan a la teva disposició.
La foscor del capvespre i la serenitat de la platja fa que la lluna cada nit es reflecteix sobre l’aigua creant una atmosfera d’autèntica pau. No et perdis aquesta imatge des del Far de Calella, ja que veure el mar sota una nit oberta no té preu.

Els 5 millors plans del Maresme a l’hivern
A Calella sempre hi ha un ritme constant perquè tant ciutadans com visitants disfrutin de diferents esdeveniments durant tot l’any. Als calellencs els defineix les ganes de fer coses i de mantenir activa la ciutat, i aquest tarannà ens transmet a tot el Maresme. Avui et volem plantejar un seguit de propostes que sabem que són els 5 millors plans del Maresme a l’hivern que no et pots perdre. Som-hi!

1. Museu del Turisme a Calella. El Museu del nostre municipi acull de manera recurrent tota mena d’exposicions sempre amb un fil conductor associat a la història. Consulta la web del museu per saber que hi trobaràs actualment.

2. Sala d’Exposicions de la ciutat de Calella. Sempre oberta, des de 2008, i preparada per acollir exposicions d’artistes o d’associacions culturals del Maresme o de fora de la comarca. Si t’agrada l’art no et deixis de visitar aquest espai.

3. Festival de Música de l’Espai Amistat a Premià de Mar, enguany es celebra l’edició X. El festival estarà actiu fins a juny. Diferents artistes referents de l’estil de música clàssica passen per aquest esdeveniment.

4. Ruta gastronòmica de Cabrils, aquest any la ruta està promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils i el suport del seu ajuntament. Diferents restaurants en són participants presentant vàries propostes creatives amb l’arròs com a protagonista. Si ets de bon paladar hi has d’anar de cap.

5. La ruta dels Indians a Arenys de Mar. Durant els s. XVIII i XIX els indians foren els protagonistes dels viatges a l’altra banda de l’Atlàntic. Els que aconseguiren fer fortuna van ser , a la seva tornada, els constructors d’increïbles mansions, que encara avui en dia, són un motiu turístic per a moltes persones.

Esperem que aquest recull t’hagi fet veure que el Maresme té corda per cada mes de l’any. Recorda que aquí només hem parlat dels 5 millors plans del Maresme a l’hivern, però que de plans en tens molts més i de molt variats. Ja només et fa falta saber que quan tinguis les teves dates de visita a la nostra comarca, a l’Hotel Mar Blau t’ajudarem en tot el que necessitis.

T’esperem ben aviat!

Blog