Camins de ronda del Maresme
Camins de ronda del Maresme

El Maresme amaga moltes rutes, algunes de més conegudes que altres. Per la seva excel·lent ubicació i proximitat a Barcelona, així com per les seves platges, és una destinació que també és molt famosa pels populars camins de ronda del Maresme. L’emplaçament a on es troba l’Hotel Mar Blau, a Calella, el converteix en un lloc ideal per als amants de les excursions a peu.

Els camins de ronda del Maresme són rutes per a gaudir de les vistes, gaudir dels colors del mar i una manera molt divertida de sentir-te com un explorador. Aquests camins són per fer a peu i anar parant a tots aquells llocs interessants que et vas trobant descobrint durant l’excursió, una església o qualsevol altre racó màgic. Recorda anar preparat amb la teva motxilla per portar aigua i el teu entrepà per esmorzar o berenar.

Normalment, els camins de ronda del Maresme es poden fer sol o en companyia, solen ser camins per a totes les edats o sigui que no et preocupis perquè pot ser una activitat per a tota la família. Si vols pujar el nivell de dificultat només busca una opció més complexa i amb més desnivell, com per exemple el Recorregut del Mediterrani GR 92. Un recorregut que no sempre s’atança a la costa i ressegueix els camins de ronda del Maresme.

Aquí et compartim els 3 camins de ronda del Maresme més famosos:

Itinerari 1, de Masnou a Vilassar de Mar de 8 km
Itinerari 2, d’Arenys de Mar a Calella de 10 km
Itinerari 3, de Pineda a Malgrat de 10 km

Si t’agrada caminar, a part de descobrir els camins de ronda del Maresme, pots fer alguna altra excursió. En aquest article del nostre blog et recomanem Rutes a peu per Calella. Caminar és fer salut i que millor que per Calella.

Allotjar-se a prop dels camins de ronda del Maresme

Segurament has sentit a parlar dels típics camins de Ronda de la Costa Brava, aquests solen endinssar-se més en la naturalesa sense deixar de vorejar el mar. Els camins de ronda del Maresme solen combinar la zona de mar amb la zona de muntanya passant per pobles encisadors. Si t’allotges a l’ Hotel Mar Blau*** et trobaràs a prop del centre de Calella i en un molt bon punt de sortida per a fer qualsevol excursió, tant si agafes el cotxe com si la comences a peu. La nostra aposta és un allotjament ideal per a gaudir de les millors excursions pel Maresme.

Escollir una bona ubicació per allotjar-se és clau i a l’Hotel Mar Blau*** et volen oferir això i més. Quan acabis la teva sortida podràs gaudir dels serveis de gimnàs i spa, de la piscina exterior, i d’un deliciós sopar al restaurant buffet. No esperis més per gaudir dels camins de ronda del Maresme. Reserva ara la teva escapada i vine a Calella. T’esperem!

Blog