Gaudeix dels millors festivals a Calella al 2023!
Gaudeix dels millors festivals a Calella al 2023!
Sigui perquè mai has visitat Calella o perquè et vas enamorar de la ciutat i vols tornar-hi, no et pots perdre els plans de Calella al 2023, així que, ja saps, visita obligada per aquest any! A banda de fer llargues passejades per la platja, visitar el centre de la ciutat i les zones naturals del seu entorn, també pots aprofitar per gaudir dels festivals que s’hi faran al llarg dels mesos.

Enguany, ja tenim confirmades les dates de dos festivals que acollirà el nostre municipi, i és tot un plaer per nosaltres rebre’ls. Trobareu el millor de la música d’arreu del món amb estils ben diferents. Dues maneres diverses de viure la música però totes elles d’una gran qualitat artística.

Screamin’ Festival Des del 1990 el festival Screamin' de Calella fa les delícies dels amants del Rock'n'Roll. La platja és l'escenari de luxe d'aquesta interminable festa on grups i DJ’s d’arreu del món porten la millor música dels anys 50 a Calella. Una setmana sencera per viatjar en el temps i envoltar-se de música, platja i festes hawaianes tant de dia com a la nit. El festival es durà a terme del 5 a l’11 de juny. Sens dubte, un dels millors plans de Calella al 2023.

X Canta al Mar - Festival Coral Internacional

Se celebrarà del 19 al 23 d’octubre de 2023 a Calella! És un esdeveniment obligat per a totes les corals de tot el món i es tracta d’un festival increïble per gaudir de les seves increïbles veus.

A més, el festival també s’acompanya d’altres esdeveniments en les mateixes dates com el “Calella canta” al centre històric de la ciutat i la "Festa de l'amistat" amb especialitats locals com la paella i la sangria. Tot plegat ofereix moltes oportunitats per conèixer la gent que hi viu i, és clar, socialitzar amb tota mena de gent diversa.

On allotjar-me durant el meu viatge a Calella al 2023?

L'Hotel Mar Blau som un establiment de 3 estrelles ideal per qualsevol mena de viatge o escapada. Estem situats a Calella, a dos minuts de la platja, a prop del centre comercial i de les seves principals atraccions turístiques. Des del nostre hotel és facilíssim moure’s per la zona i poder fer llargues passejades per la platja o pel centre de la ciutat.

A més, disposem de dues piscines exteriors, banyera d'hidromassatge, gimnàs, sales de ping-pong, entre moltes altres opcions. Les nostres instal·lacions us donaran l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall d'activitats d'oci per aprofitar al màxim el vostre viatge a Calella al 2023.

I no ens podem oblidar del nostre fantàstic restaurant de bufet lliure. Al Mar Blau podràs degustar la reconeguda i deliciosa cuina mediterrània, així com una extensa selecció de menjar internacional. En tenim per a tots els gustos!

No t’ho pensis més i reserva el teu viatge a Calella al 2023 a la nostra web! A més, si reserves a través de la nostra web, tindràs un 50% de descompte en la tarifa de l’aparcament!

Blog