Descobreix les rutes de naturalesa de Calella!
Descobreix les rutes de naturalesa de Calella!
Sovint pensem que el maresme és només un lloc de platja, i tot i que adorem el mar i la nostra costa, també podeu gaudir de increïbles rutes de naturalesa de Callella. Un moment únic per desconnectar de la rutina i l’estrès i endinsar-se en la natura per relaxar-se. El Parc Natural del Montnegre Corredor és el lloc ideal per fer itineraris per a tots els públics, nivells i dificultats.

Ruta de la Guilla

En aquesta ruta de naturalesa de Calella trobarem una rica representació de flora mediterrània, dominada per alzines sureres i estepars arbrats. La Serra de les Guilles és un corredor biològic que dona continuïtat a les masses forestals del Parc Natural del Montnegre cap al mar. Té una longitud de 10 quilòmetres, una durada de 2 hores i mitja i es considera de dificultat mitjana-alta.

Ruta de l'Esquirol

En l’itinerari reconeixerem les palmeres datileres i els plàtans, les denses capçades dels quals ombregen i refresquen el passeig de mar a l'estiu. Al Parc Dalmau trobarem indrets per al repòs, el lleure i el gaudi de la natura. De fet, és una ruta de dificultat baixa, de longitud de 3 quilòmetres i una durada d’una hora. Hi predominen els pins pinyers amb la forma típica de para-sol a la capçada, plens de pinyons que alimenten els nombrosos esquirols.

Ruta del Corb Marí

Vora el mar cal destacar la vegetació mediterrània formada per gazànies, tamarius... Des del mirador de les roques es poden observar corbs marins assecant-se a les roques i gavines. Al voltant de la talaia de les Torretes trobarem un mosaic de brolla silícica i pinedes amb estepes borreres. Aquesta ruta de naturalesa de Calella té una longitud de 3 quilòmetres, dificultat mitjana-baixa i una durada d’una hora.

On allotjar-me per gaudir de les millors rutes de naturalesa de Calella?

Sens dubte, el millor allotjament per gaudir de les rutes de naturalesa de Calella és L'Hotel Mar Blau. Es tracta d’un establiment de 3 estrelles situat al centre de la ciutat, a dos minuts de la platja, a prop del centre comercial i de les seves principals atraccions turístiques. Des del nostre hotel és facilíssim moure’s per la zona i poder fer llargues passejades per la platja o pel centre de la ciutat, així com accedir a la natura.

A més, disposem de dues piscines exteriors, banyera d'hidromassatge, gimnàs, sales de ping-pong, entre moltes altres opcions. Les nostres instal·lacions us donaran l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall d'activitats d'oci per relaxar-se després de fer les rutes de naturalesa de Calella.

I no ens podem oblidar del nostre fantàstic restaurant de bufet lliure. Al Mar Blau podràs degustar la reconeguda i deliciosa cuina mediterrània, així com una extensa selecció de menjar internacional. En tenim per a tots els gustos!

No t’ho pensis més i reserva el teu viatge a la nostra web per gaudir de les millors rutes de naturalesa de Calella! A més, si reserves a través de la nostra web, tindràs un 50% de descompte en la tarifa de l’aparcament!

Blog