Activitats aquàtiques al Maresme
Activitats aquàtiques al Maresme

El Maresme ofereix un gran nombre d’activitats aquàtiques. Tots aquells amants dels esports nàutics i del mar, poden trobar a la comarca una gran diversitat de propostes per a tots els gustos, edats i públics.

Amb l’arribada del bon temps augmenten les ganes i suposa una excel·lent oportunitat per practicar esports aquàtics i tota mena d’activitats nàutiques. Sigui en un nivell d'iniciació o professional, la costa del Maresme ofereix el context ideal per a la pràctica de tota classe d’experiències marítimes.

A continuació et proposem algunes de les activitats aquàtiques que podràs fer a la costa del Maresme i a les seves platges:

Lloguer embarcacions
Recórrer el litoral i descobrir la costa del Maresme des del mar és una de les experiències més emocionants i divertides que podràs fer amb amics o família. Lloga una embarcació i passa una jornada al mar, descobrint tots els secrets de la zona i gaudint del Maresme des d’una altra perspectiva.

Paddle surf
Una altra de les activitats marítimes que podràs realitzar durant la teva estada al Maresme és el paddle surf. Camina sobre el mar i gaudeix del surf sense onades. Et permetrà conèixer tot el litoral i passar-t’ho d’allò més bé mentre practiques un esport molt complet i apte per a tota mena de persones.

Caiac
Navega pel Maresme i frueix de totes les seves platges llogant un caiac. Sigui amb parella, família o amics, és una activitat molt divertida que et permet conèixer els diferents municipis de la comarca des d’una perspectiva diferent: des del mar.

Submarinisme
Una de les activitats aquàtiques més emocionants que podràs dur a terme al Maresme és el submarinisme. Aquesta costa presenta unes condicions perfectes per a la pràctica d’aquest esport. La zona reuneix una morfologia única, amb una gran diversitat de flora i fauna.

Windsurf
El windsurf és una altra proposta per a fer al mar del Maresme. Una activitat que combina el surf i la vela i que podràs portar a terme tant amb onades com amb el mar en pla. Un esport molt complet que et farà treballar tota la musculatura mentre passes una divertida estona.

Hotel Mar Blau***: ideal per a activitats aquàtiques al Maresme

L’ Hotel Mar Blau està situat a Calella, a tan sols 5 minuts de la platja. Això et proporciona una gran facilitat a l’hora de fer algunes de les nombroses activitats aquàtiques que ofereix la costa del Maresme.

Allotjar-te a l’hotel Mar Blau*** és aprofitar les facilitats que proporciona l’establiment per a realitzar algunes de les propostes que t’hem fet. El nostre personal està disponible per ajudar-te a contractar algunes d’aquestes activitats nàutiques i per guiar-te en la gran oferta que hi ha.

Fes ja la teva reserva i vine a fer algunes de les activitats aquàtiques que ofereix la costa del Maresme. Allotja’t a dos minuts de la platja i gaudeix d’unes instal·lacions confortables i amb tots els serveis necessaris per a una estada perfecta.

Blog