Mar Blau  header
Home > Ruta a peu per Calella

Ruta a peu per Calella
Mar BlauRutes a peu per Calella
Passar uns dies a Calella et poden donar l’oportunitat de conèixer una mica més aquesta zona del Maresme. La manera més còmoda de deixar-te envoltar per la natura o recorre el municipi, és escollir qualsevol de les rutes a peu per Calella que a continuació et proposem. Són recomanades, tant per adults com per nens. Gaudir de l’entorn tranquil·lament, desconnectar de la rutina tant per la naturalesa com descobrint monuments, és una de les finalitats de les rutes a peu per Calella. A més, la situació privilegiada de l’Hotel Mar Blau, fa que escollir qualsevol d’aquestes rutes a peu per Calella, sigui una aposta segura.
Pren nota.

Les 3 millors rutes a peu per Calella.
El punt de sortida és des del nostre allotjament a l’Hotel Mar Blau, veuràs que et serà fàcil desplaçar-te a les ubicacions d’inici de les rutes a peu per Calella que et suggerim. Aquests recorreguts són de nivell fàcil i mitjà, de curta durada, amb l’objectiu de deixar volar els teus sentits i els de la teva família.

Ruta a peu Calella al Far. Aquest itinerari et transportarà des de la teva ubicació al cim d’un promontori d’uns 50 metres d’alçada. El Far de Calella abasta una distància d’unes 35 milles i és conegut per les seves llampades cada 30 segons. Una ruta a peu per Calella que no pot faltar a la teva llista on, des del Mirador del Far observaràs una infinitat de tons blaus del mar que et deixarà impressionat. Quants colors pots distingir?

Ruta a peu Calella al Parc Dalmau. Aquesta proposta té el punt d’inici al costat de l’oficina de turisme de la ciutat de Calella, a tan sols 10 minuts caminant des de l’Hotel Mar Blau. El parc fou creat l'any 1928 per obra de Jeroni Martorell, i té una extensió de 18 hectàrees.

En aquesta ruta passejaràs pel pulmó verd del municipi on trobaràs la Font del Lleons, el Pati de l’Ós, el Refugi Antiaeri així com espais de jocs com diferents parcs infantils.

Com que el parc es troba a prop de l’Hotel pots tornar a l’hora de dinar.

Rutes a peu per Calella a través de la natura. Prepara la motxilla amb aigua perquè aquestes rutes són per a gaudir de la naturalesa. Aquests 2 senders són de dificultat mitjana-baixa amb diferent durada. La ruta de l’Esquirol, orografia fàcil i d’1 hora de durada, la ruta del Corb Marí, de dificultat mitjana i d’1:30 minuts. Camins molt ben senyalitzats amb un encant, naturalment, de Calella.

I quan acabis el teu dia, després de les rutes a peu per Calella, relaxa’t a la teva confortable habitació i gaudeix del sopar a l’Hotel Mar Blau, on el nostre bufet d’estil mediterrani amb nits temàtiques, t’omplirà d’energia per la pròxima ruta a peu. Deixa que et cuidin.

Com que Calella és per disfrutar tant l’estiu com a l’hivern, tenim obert durant tota la temporada! Reserva ara la teva estada i comença a organitzar el teu viatge.