Mar Blau  header
Home > Restaurant de cuina mediterrània

Restaurant de cuina mediterrània
Mar Blau

La dieta mediterrània ha estat considerada la millor del món segons nutricionistes i especialistes en diabetis, salut cardíaca i pèrdua de pes. A més de receptes sanes i equilibrades, al nostre restaurant de cuina mediterrània oferim una gran varietat de plats que són deliciosos. Què més es pot demanar?

L’ Hotel Mar Blau*** és un allotjament de 3 estrelles situat a dos minuts de la platja, que destaca no només pel confort de les seves habitacions o per la seva meravellosa situació en un dels llocs més macos de la costa catalana, sinó també pels seus serveis. Comptem amb un restaurant de cuina mediterrània que s’adapta als gustos dels nostres hostes i ofereix moltes possibilitats. Vine a passar les teves vacances a Calella i no oblidis provar algunes de les millors receptes del nostre restaurant de cuina mediterrània.

El nostre bar-cafeteria és el lloc perfecte per gaudir del nostre restaurant de cuina mediterrània, en el que oferim esmorzars, dinars i sopars, fent una important aposta gastronòmica. A més, podreu completar el vostre àpat amb l’estança a una de les nostres meravelloses habitacions per aconseguir una experiència perfecta de relax al nostre hotel familiar.

Però, què és exactament la dieta mediterrània? En termes de nutrició, un restaurant de dieta mediterrània es basa en els ingredients propis de l’agricultura local, comptant amb una gran varietat de verdures, fruites, llegums i altres productes naturals. Una de les seves característiques principals és tractar de reduir el consum de carns, com peix i marisc. Un altre dels elements essencials que componen aquesta dieta és l’oli d’oliva, que gràcies a l’àcid oleic i els seus greixos d’origen vegetal, disminueix el risc de patir obstruccions a les artèries.

Són molts els beneficis que aporta a la nostra salut, però a més està boníssima! En el nostre restaurant de dieta mediterrània oferim una gran varietat de plats per a triar, però a més els preparem al gust dels nostres comensals, adaptant-nos a les seves peticions i necessitats i atenent tot tipus d'al·lèrgies i intoleràncies.

Com a dada important, també volem fer-vos saber que la dieta mediterrània va ser declarada per la UNESCO Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, donat que no només és una forma de cuinar els ingredients, sinó que va molt més enllà. El nostre restaurant de dieta mediterrània es basa en tota la filosofia que l’envolta, tenint en compte que és molt important cuinar els aliments, compartir-los i gaudir de l’entorn. Els diversos elements que formen part del ritual del menjar són igualment importants, per això sabem que a l’ Hotel Mar Blau*** podreu gaudir de l’entorn ideal per acompanyar uns plats deliciosos.

Aprofita les nostres promocions i vine a descobrir la carta de l’Hotel Mar Blau***. T’esperem amb la taula parada!