Mar Blau  header
Home > Què fer al Maresme en 3 dies

Què fer al Maresme en 3 dies
Mar BlauEntre la Serralada Litoral i el mar Mediterrani, dins de la província de Barcelona, ​​trobem la costa de Maresme una de les zones més turístiques i millor valorades a escala nacional i internacional com a destinació de vacances. Si el que busques és passar unes vacances en família o fer una escapada de cap de setmana amb els teus, segurament t’estiguis preguntant per exemple: què fer al Maresme en 3 dies?

Considerada la capital de Maresme i també anomenada "la capital del turisme", Calella és el poble més conegut de la zona on trobar un clima perfecte durant tot l'any, una situació estratègica ideal per fer excursions, ja que es troba a 50 km de Barcelona i Girona, i en definitiva el lloc perfecte per passar unes vacances en família.

El millor de Calella és que el seu entorn privilegiat de platges, naturalesa i gastronomia fan d'aquest poble un lloc perfecte per visitar a peu i descobrir així metre a metre tota la seva oferta turística.

Calella és mar, però també muntanya i va ser terra de romans, comerciants, pescadors ... que han anat deixant la seva empremta en molts llocs interessants per visitar. El Mercadal és el centre neuràlgic i punt de trobada on es feien les principals activitats mercantils des de 1338 i avui en dia és el mercat central de la vila i punt de trobada de totes les activitats populars.

La següent parada en el nostre recorregut a peu per Calella és el Museu Arxiu Josep M. Codina i Bagué que compta amb minerals, fòssils, materials arqueològics, maquinàries tèxtils de la zona, vestits, ceràmica popular, artesania ... per conèixer a fons la cultura de la zona. L'Església de Santa Maria i Sant Nicolau és un altre de les destinacions obligatoris de el lloc juntament amb la Capella de Sant Quirze, abans coneguda com la capella de Sant Elm, d'estil gòtic i renaixentista.

Si encara t'estàs preguntant què fer al Maresme en 3 dies, també pots triar entre la gran oferta d'activitats a l'aire lliure la possibilitat d'accedir a la seva Xarxa de Senders i Camins, dins el marc excepcional del seu Parc Natural del Montnegre Corredor. Podràs informar-te de diverses rutes si la teva idea és recórrer la seva zona més salvatge caminant i conèixer de prop la seva fauna i flora.

Sens dubte les seves platges són un altre dels atractius indiscutibles de la zona. La Platja del Garbí, la Platja de les Roques i la Platja Gran, on trobar calma i tranquil·litat per passar un agradable dia de platja en família però també, emocions fortes i divertides amb la seva gran oferta d'activitats aquàtiques.

On allotjar-se a Calella?

Si encara no t'has decidit sobre què fer al Maresme en 3 dies, un pla tranquil sempre serà passar un cap de setmana relaxat i en família en un hotel de platja amb bona una gastronomia, donar-te uns bons capbussades en les seves piscines i divertir-te amb activitats per a tota la família. L'Hotel Mar Blau*** es troba a 3 minuts de la platja i molt a prop de les principals activitats turístiques de la zona. Un bany relaxant en el seu jacuzzi, un partit de tenis de taula per jugar en família i tota mena d'activitats d'oci per gaudir al màxim de les vacances són alguns dels millors plans que ofereix. A més, el seu restaurant consta de bufet lliure per degustar la saludable i deliciosa cuina mediterrània, una extensa oferta de menjar internacional i també la possibilitat de gaudir de nits temàtiques com per exemple, la mexicana.

Si estàs pensant què fer en una escapada familiar d'uns dies de platja i relax amb totes les facilitats que proporciona un hotel, Mar Blau es converteix en la millor opció.