Mar Blau  header
Home > Parcs i jardins de la Costa del Maresme

Parcs i jardins de la Costa del Maresme
Mar Blau

La costa catalana amaga autèntiques meravelles naturals que podem descobrir a través dels parcs i jardins de la Costa del Maresme, a més són el lloc perfecte per passejar durant els calorosos mesos d’estiu. Des de l’ Hotel Mar Blau us descobrim una magnífica ruta que enllaça alguns dels espais verds més bonics de la zona. Som-hi!

Parc Dalmau

El Parc Dalmau va ser creat l’any 1928 per Jeroni Martorell, un conegut arquitecte català de la primera meitat del segle XX, qui va dissenyar els jardins de més de 18 hectàrees, conformant un magnífic espai natural amb boscos mediterranis de gran riquesa. Avui dia és lloc ideal per mantenir-se fresc mentre es passeja sota l’ombra dels pins pinyers i les alzines.

Aquest és un dels parcs i jardins de la Costa del Maresme menys coneguts, però no per això és menor la seva bellesa. En ell hi podem trobar la font dels Lleons i el pati de l’Ós, a més del frondós bosc de Can Pelayo. Si veniu a visitar-ho en família, no us heu de preocupar per res, perquè també compta amb espais per al joc i el lleure dels més petits.

El trobareu a Calella, molt a prop de l’Hotel Mar Blau, on podreu gaudir del descans al nostre hotel després d’un passeig per aquest paradís natural. La proximitat del nostre allotjament amb la natura us permetrà gaudir de la bellesa dels millors parcs i jardins de la Costa del Maresme sense haver de fer cap esforç. Visiteu la nostra pàgina web per conèixer més sobre l’entorn natural que ens envolta.

Santa Clotilde

Situat a Lloret de Mar trobem un dels parcs i jardins de la Costa del Maresme amb major bellesa natural. Es tracta de Santa Clotilde, un paisatge situat a un indret únic que ofereix unes impressionants vistes sobre el mar. A més, és el lloc perfecte per celebrar tota mena d’esdeveniments importants com casaments, comunions o aniversaris. A Santa Clotilde no trobarem flors de colors, però sí una gran varietat de plantes autòctones de fulla verda i unes vistes inoblidables. Si us esteu allotjant a l’ Hotel Mar Blau, us recomanem la seva visita per gaudir d’un passeig relaxat.

Jardí Botànic de Marimutra

Un jardí botànic és un espai on es conserven i es documenten diverses espècies de plantes vives, que són identificades i etiquetades amb l’objectiu de realitzar diverses investigacions científiques i conservar la diversitat biològica de la zona. Quan parlem dels parcs i jardins de la Costa del Maresme estem parlant d’autèntics museus vius de gran interès. Situat a Blanes, trobem un dels parcs i jardins de la Costa del Maresme més visitats. Aquest jardí botànic reuneix plantes i arbres autòctons i d’arreu del món, com les palmeres de Xile, els bambús i arbres característics d’Àfrica o Mèxic.

Allotjant-vos a l’Hotel Mar Blau us envairà bellesa dels parcs i jardins de la Costa del Maresme, a més que podreu gaudir d’un clima agradable i amb sol durant tot l’any. La nostra magnífica situació a Calella, capital turística del Maresme, ens dóna el privilegi d’estar ubicats a una ciutat oberta a mar i muntanya, on podreu descobrir el patrimoni cultural i natural del Mediterrani. Deixa de passar calor i vine a descobrir-los!