Mar Blau  header
Home > Activitats aquàtiques a Calella

Activitats aquàtiques a Calella
Mar BlauCalella és un destí perfecte per anar en família, en parella o amb els amics, donada la seva àmplia oferta d’activitats a l’aire lliure i sobretot el lloc estrella: la platja. Practicar activitats aquàtiques a Calella mai ha estat tan fàcil, ja que aquí trobareu propostes per a tots els gustos i edats. La diversió està assegurada: speed boat, jet sky, banana boat... les activitats aquàtiques a Calella us faran vibrar i viure una experiència única i emocionant.

Des de l’Hotel Mar Blau*** volem garantir que tinguis una gran experiència durant les teves vacances, per això no només t’aconsellem sobre quina serà la millor opció sinó que també et fem la reserva de les teves activitats aquàtiques a Calella per tu. A continuació us en recomanem cinc experiències per aquest estiu:

1. Passeig en caiac

Comencem amb una proposta que s’adapta a les vostres necessitats, un passeig en caiac o una jornada de pàdel surf. Aquestes activitats aquàtiques a Calella s’adapten al vostre ritme, podent modular vosaltres mateixos la intensitat i el ritme que voleu dur.

Sense dubte, el caiac és una activitat perfecta per compartir temps amb la família o els amics, gaudint del mar i dels paisatges de la Costa Brava. Amb ell podreu visitar diferents cales i alhora fer esport. Des del nostre hotel familiar podem fer la reserva del vostre caiac per vosaltres!

2. Snorkel

I de la superfície a les profunditats, veniu a practicar una de les activitats aquàtiques a Calella on més gaudireu de la natura. L’snorkel ens permet descobrir els tresors naturals del fons marí i observar les curiositats de la seva fauna. Es tracta d’una activitat més contemplativa que la resta, que pot practicar tothom. Veniu a descobrir les meravelles que s’amaguen sota l’aigua!

3. Parasailing

Passem de la tranquil·litat a l’acció, del fons del mar directament al cel. Si el que us interessa és practicar activitats aquàtiques a Calella que us accelerin les pulsacions, aquest és el vostre pla perfecte. Prepareu-vos per sobrevolar la costa a través d’un passeig alçant el vol fins a 50 metres per sobre del mar, oferint-vos unes vistes i una experiència inigualable. Podeu gaudir-ne en parella, individualment o fins i tot en família. Ja sabeu, si busqueu emocions fortes, aquesta és la vostra activitat.

L’Hotel Mar Blau*** està situat molt a prop del mar, facilitant que pugueu gaudir del descans d’una de les nostres confortables habitacions després d’un dia d’emocions i d’alta intensitat.

4. Lloguer de motos aquàtiques

Seguint en la mateixa línia, una de les activitats aquàtiques a Calella que més èxit té és conduir una moto aquàtica a tota velocitat. No us preocupeu si no teniu carnet de conduir, perquè per portar aquesta moto no es necessita llicència.

5. Inflables aquàtics

Pensats especialment pels petits de la casa, els inflables són una de les activitats aquàtiques a Calella favorites per a les vacances familiars. Pujareu a una barca inflable –n’hi ha de molts tipus – remolcat per una embarcació motoritzada que us portarà fent girs, salts i cabrioles per tota la costa.

Queda poc temps per les vacances d’estiu així que no esperis més i planifica la teva estada a Calella, contacta amb nosaltres i t’informarem de tot el que has de saber per gaudir-ne al màxim. Per a més informació, visita la nostra web!