Mar Blau  header
Home > 5 activitats a la natura a la Costa del Maresme

5 activitats a la natura a la Costa del Maresme
Mar BlauCalella és una ciutat cosmopolita i alegre, de clima agradable tot l’any, amb unes tradicions molt arrelades i una identitat que fan que sigui un gran destí. Per gaudir en un entorn inigualable, amb el mar i la muntanya ben a prop, Calella resulta un indret ideal per gaudir de totes les possibilitats que ofereix l’entorn. No saps què fer? Et descobrim unes quantes activitats a la natura a la Costa del Maresme perquè puguis gaudir d’uns dies de desconnexió i diversió amb tota la família.

Practicar snorkel

Si sou dels que preferiu viatjar quan fa bon temps, una de les activitats a la natura a la Costa del Maresme és una excursió aquàtica per gaudir dels fons marins. Hi ha una ruta d’un quilòmetre entre la Platja Garbí i la Cala de la Roca Grossa, coneguda com a Via brava, on podràs nadar i descobrir les espècies de peixos i plantes que habiten a les seves aigües.

Rutes de senderisme

Si voleu que els més petits coneguin aquests petits animalons, podeu aprofitar la vostra estada a Calella per fer el recorregut conegut com la Ruta de l’esquirol. És molt senzilla i apta per totes les edats. També de 3km, com aquesta, teniu la Ruta del Corb marí, ideal si voleu gaudir d’una mica d’exercici vora el mar. Des dels seus miradors, pots observar els corbs marins i les gavines, per això rep aquest nom.

Ciclisme enmig d’un parc natural

Un bon pla per gaudir amb tota la família és entrar a la Serra de les Guilles amb la Ruta de la Guilla, un recorregut de 10km dirigit per les masses forestals del Parc Natural del Montnegre.

Jugar al Parc Dalmau

Aquest parc és un espai lúdic perfecte si viatgeu amb els petits de casa, doncs hi trobareu espais amb instal·lacions de jocs infantils, amb els típics gronxadors i tobogans de modern disseny. Si passegeu fins al Pati de l'Ós hi trobareu jocs més nous que conviden a la imaginació i l'aventura.

Per si us fa mal temps... El Far de Calella

Si plou no patiu, podeu aprofitar per conèixer una de les icones populars del Maresme, el Far de Calella. Al seu Centre d'interpretació podreu conèixer la història del far i els sistemes de comunicació amb el seu entorn. De totes les activitats a la natura a la Costa del Maresme que es poden fer a l’aixopluc, aquesta és una molt bona opció, ja que podreu participar en diversos jocs interactius i gaudir d’unes vistes privilegiades al mar, la ciutat i les muntanyes.

Ben a prop, l'Hotel Mar Blau***

A deu minuts caminant hi trobareu l’ Hotel Mar Blau*** . En trobar-se a dos minuts de la platja, és ideal per divertir-se en família. Està situat a Calella, a prop de les seves principals atraccions turístiques i de totes aquestes activitats a la natura a la Costa del Maresme.

L'hotel disposa de 220 habitacions , dues piscines exteriors, jacuzzi, gimnàs, sales de ping-pong, entre moltes altres opcions. A l’Hotel Mar Blau*** hi trobareu l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall de possibilitats per aprofitar al màxim les vacances a Calella , gaudint de les activitats a la natura a la Costa del Maresme sense cap preocupació.