Mar Blau  header
Home > Activitats d’aventura a la Costa del Maresme

Activitats d’aventura a la Costa del Maresme
Mar BlauACTIVITATS D’AVENTURA A LA COSTA DEL MARESME
A més de les propostes a l’aire lliure, com activitats aquàtiques o visites culturals, el Maresme ofereix altres activitats que augmenten l’atractiu de la comarca i la converteixen en un lloc dinàmic ideal per tota la família. Pels que els necessiten activar-se durant les vacances, les activitats d’aventura a la Costa del Maresme poden resultar un pla perfecte per a descarregar adrenalina i gaudir de la comarca.

SNORKEL
Si sou dels que preferiu estar dins de l’aigua, una de les activitats d’aventura a la Costa del Maresme que us encantarà serà fer una excursió aquàtica per gaudir dels fons marins. Hi ha una ruta d’un quilòmetre entre la Platja Garbí i la Cala de la Roca Grossa, coneguda com a Via brava, on podeu nadar i descobrir les espècies de peixos i plantes que habiten a les seves aigües. Qui sap si trobareu algún tresor amagat!

SENDERISME
Tot i que no pugui semblar una activitat plena d’emoció, una de les activitats d’aventura a la Costa del Maresme més practicades és una ruta de de 3km coneguda com la Ruta del Corb marí. Aquest recorregut és ideal si voleu gaudir d’una mica d’exercici vora el mar i avistar, des dels seus miradors, els corbs marins i les gavines que li donen nom.

MOUNTAIN BIKE
El descens en bicicleta de muntanya és una activitat que t’apropa a la natura i et permet apreciar la sensació de llibertat pedalant per camins envoltats de vegetació mediterrània. Ese tracta d’una de les activitats d’aventura a la Costa del Maresme més ideals per gaudir de l’aire fresc de la muntanya i l’olor del Mar Mediterrani. Al llarg de tot el Maresme trobareu rutes de distància variable, d'entre 10 i 20kms a indrets com Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar o Calella.

En trobar-se a dos minuts de la platja, el millor allotjament per la vostra escapada de turisme actiu i d’activitats d’aventura a la Costa del Maresme és l’ Hotel Mar Blau***. Està situat a Calella, a prop de les seves principals atraccions turístiques i de totes aquestes activitats d’aventura a la Costa del Maresme que t’hem portat avui. L'hotel disposa de 220 habitacions, dues piscines exteriors, jacuzzi, gimnàs, sales de ping-pong i molts altres espais on relaxar-se després d’un llarg dia d’activitats d’aventura a la Costa del Maresme.

A l’ Hotel Mar Blau*** hi trobareu l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall de possibilitats per aprofitar al màxim les vacances a Calella , gaudint d’activitats d’aventura a la Costa del Maresme com aquestes, gaudint al 100% i sense tenir cap preocupació.